S’ha estat treballant pel reconeixement legal i la garantia del tercer sector de l’audiovisual, amb uns resultats que hem de valorar entre tots. Tot i que s’ha inclòs un article reconeixent un espai per a televisions i ràdios comunitàries, la realitat és que ens poden tancar la tele al juny.
Estem disposats a deixar perdre aquest espai?
Per tal de garantir una gestió i propietat col•lectiva dels mitjans, tal com es va plantejar des de les primeres reunions de l’Assemblea, s’ha constituït una associació d’associacions, que ha de ser titular dels mitjans que aconseguim crear i facilitar una estructura de participació àgil i oberta.

Arribats aquí, us convoquem a una assemblea extraordinària que compti amb la màxima participació de tots els col•lectius i persones que ja esteu participant o que esteu interessats en aquest projecte. Es tracta de debatre entre tots propostes sobre: què volem emetre per La Tele; com ens enfrontem a la nova situació legal; i com fem servir l’estructura i les eines de participació que hem creat.

Properament us enviarem els informes de les comissions i algunes de les propostes per debatre. Si teniu alguna proposta per afegir, envieu-la (mitjanspropis@moviments.net) abans del divendres 17 de març per poder-la incloure, o també les podeu donar a conèixer a l’assemblea.

Divendres 24 de març. A les 19.30 hores a la Casa de la Solidaritat.
Ordre del dia:

1.- Els mitjans de l’ACS:
La Tele: emissions actuals, producció, propostes de programes. Ja hi ha algunes idees en marxa; quines altres emissions i produccions es podrien fer?
La ràdio: interessa crear una ràdio? Com es pot fer?

2.- Tercer Sector: com continuem pressionant aquí?; coordinació a nivell estatal; com ens enfrontem a un possible tancament de La Tele?

3.- L’estructura de l’ACS:
forma legal (fem una campanya de socis?); mecanismes de finançament (quotes, subvencions, activitats, altres); funcionament (persones de contacte dels col•lectius, eines de treball i
coordinació a través de webs i correus, suport de treball alliberat, assemblea i comissions)

4.- Recull de propostes i prioritats. Planificació per als propers mesos.