Els integrants de la Comissió de Cinema Alternatiu de les Esmandies (KAE) han decidit ampliar la seva activitat al voltant del cinema i les produccions audiovisuals i ha evoluacionat cap a un nou projecte més ambiciós que porta el nom de Recicladora Cultural.

"Aquest projecte sorgeix arran de la inquetut de crear una xarxa de creadors audiovisuals amateurs", explica Pol Bartrés, un dels promotors de la iniciativa juntament amb David Ribot. La recicladora es defineix com una "plataforma cooperativa, dinàmica i oberta a tothom" i pretén "donar sortida a les aptituds i les idees de la gent creativa i emprenedora", tal i com expliquen els seus impulsors.

En síntesi, la Recicladora Cultural oferirà una oportunitat a aquelles persones que vulguin realitzar un curtmetratge o un documental però no disposin de suficients materials o recursos. Dins la recicladora, que té la seva seu al casal de Les Esmandies, es crearà un espai per poder rodar i editar amb materials reciclats o cedits: "la voluntat és potenciar les produccions audiovisuals amateurs a Mataró i el Maresme a partir de la cooperació i el reciclatge d'idees i materials", explica Bartrés.

Per a més informació: http://www.capgros.com