Admin menú
Oberta la 1a convocatòria per a projectes de documental de DOCupa’t
Per Mayugo  a: Jan 20, 2012 [17:06]  expira: Jan 19, 2013 [22:00]  (334537 lectures)
DOCupa’t és una plataforma digital online d’assessorament, autoaprenentatge i tutorització per als i les documentalistes que autoprodueixen les seves obres en l’àmbit de l’estat espanyol. Un espai a la xarxa que ofereix un lloc de debat, formació i assessorament en el terreny del documental independent i low cost.

El documental creatiu autoproduït és un format privilegiat per a construir una mirada pròpia i inèdita sobre el món que ens envolta. Es tracta d’un subgènere audiovisual que ha pres una força enorme en els darrers anys, ja que ofereix infinites possibilitats per a versionar i interpretar la realitat i, en definitiva, l’entorn on vivim. Ens ofereix claus per a la reflexió i infinitat d’opcions expressives.

La narrativa documental actual està plena de propostes i bones intencions però no sempre aconsegueix fer-se les preguntes adequades durant el procés de producció, sobretot quan aquest es troba totalment deslligat de les grans indústries culturals (cinema i televisió). DOCupa’t vol ser una eina realment útil per als i les documentalistes, oferir respostes a les seves necessitats i, en especial, ajudar-los a desencallar i millorar el desenvolupament dels seus projectes, sigui quin sigui el moment del procés de producció on es trobin. Alhora, la creació d’una xarxa d’assessorament i autoaprenentatge ajudarà a potenciar un major desplegament i una millor qualitat en el documental independent al nostre país.

Actualment, DOCupa’t té oberta la 1a convocatòria per tutoritzar projectes de documental autoproduïts. Us animem a participar-hi entrant a http://www.docupat.org

C/e de contacte: info@docupate.org
Web: http://www.docupat.org

Una activitat subvencionada per: Ministerio de Cultura
Un projecte de: Teleduca. Educació i Comunicació
Diàleg Cátedra Medellín-Barcelona: Mitjans de comunicació, educació i ciuta
Per Mitjans  a: Nov 04, 2011 [11:20]  expira: Nov 03, 2012 [22:00]  (321545 lectures)
Dins del programa d’educació de la Càtedra Medellín-Barcelona?, promoguda per la Fundació Kreanta, i amb motiu de la visita de la delegació de Medellín a la ciutat de Barcelona, s’ha programat el diàleg “Mitjans de comunicació, educació i ciutadania” el proper dilluns 7 de novembre a partir de les 18,30 hores a l’Aula 1 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (C./Montalegre 5, 08001 Barcelona).

El debat comptarà amb la participació de: Antoni Traveria, director de Casa Amèrica Catalunya; Jorge Melguizo, director de la Càtedra Medellín-Barcelona?; i Luis Alirio Calle, periodista de Telemedellín. I estarà moderat per: Roser Bertran Coppini, vicepresidenta de la Fundació Kreanta.

Hi esteu convidats i convidades!!!

Cal confirmar assistència a: info@catedramedellinbarcelona.org

Per a més informació: 93 430 14 27

Email: info@catedramedellinbarcelona.org

Web: www.catedramedellinbarcelona.org
Curs sobre l'Àfrica Sudsahariana
Per Mitjans  a: Nov 04, 2011 [09:20]  expira: Nov 03, 2012 [22:00]  (287492 lectures)
Del 14 de novembre al 1 de desembre

Curs "Àfrica Sudsahariana. Especificitats Culturals i Desenvolupament"

Només la voluntat d’apropament a l’Àfrica pot permetre comprendre una mica més la realitat d’aquesta regió. El desconeixement porta als prejudicis i aquest a l’error. Per evitar aquestes equivocacions i els judicis sense arguments només s’ha de voler conèixer. La realitat cultural africana és diversa i molt particular. Per això aquestes sessions no esgoten totes les possibilitats pretenen donar indicis, mostrar aquesta diversitat, en resum, obrir una porta.

Aquest curs s’adreça a membres d’ONG, agents de cooperació, administració pública i tots aquells que han de conèixer la realitat profunda africana per aconseguir que el seu treball sigui eficaç. Però també està orientat a estudiants o agents socials i a qualsevol persona que tingui interès per les particularitats culturals del continent, sense excepcions.

OBERTA LA INSCRIPCIÓ!!!

Més informació i tríptic del curs:
http://www.centredestudisafricans.org/index.php?option=com_content&view=article&id=81&Itemid=126

Centre d'Estudis Africans i Interculturals
Mare de Déu del Pilar, 15, pral
08003 BARCELONA
93 319 40 08
www.centredestudisafricans.org
centredestudisafricans@gmail.com
Torna l'oferta del curs El documental com a eina socioeducativa
Per Mitjans  a: Sep 29, 2011 [08:36]  expira: Sep 28, 2012 [22:00]  (182485 lectures)
Escola de la Dona
(de gener a març de 2012)

El documental com a eina socioeducativa

Durada del curs: 30h

Calendari:
del 10/01/2012 al 15/03/2012
Dimarts i dijous de 20h a 21h30'

Professorat: Carme Mayugo Majó i David Fernández Ventura

El taller explora pràctiques i possibilitats del format documental en diverses situacions educatives. Incidirà en les aplicacions socioeducatives de l'audiovisual basat en la “representació de la realitat”, posant en primer terme el procés i el treball de grup. Treballar narratives i utilitzar el llenguatge audiovisual per obrir una reflexió sobre l'entorn, les identitats i altres construccions.

El curs s’adreça tant a persones que provenen del món educatiu com de l’àmbit audiovisual i altres disciplines artístiques. Les unes i les altres, des de l’especialització que tenen com a punt de partida, s’endinsaran a descobrir, conèixer i compartir les possibilitats del documental en el terreny socioeducatiu.

Últimes places disponibles!!!

Per a més informació i reserva de plaça, podeu escriure a documentaldona@gmail.com o contactar amb la secretaria de l’Escola de la Dona al carrer Sant Pere Més Baix, 7, 4ª planta, a l’Espai Francesca Bonnemaison o trucar al telèfon 934 049 107.

Es tracta d’una oferta formativa de preu públic, oberta a tothom. Tots els ensenyaments d'aquesta escola són mixtes.
Estrena dels curts del Curs de Documental Social a SCI-Catalunya
Per Mitjans  a: Sep 26, 2011 [20:03]  expira: Sep 25, 2012 [22:00]  (357275 lectures)
L'Associació de Creació Documental Mapasonor i Teleduca. Educació i Comunicació han portat a terme aquest estiu el Curs de Documental Social. Eines audiovisuals per l'educació intercultural que ha promogut SCI-Catalunya, en ple barri del Raval de Barcelona.

La presentació dels documentals resultants, la Gala dels Documentals Socials, serà el proper dijous 29 de setembre de 19h a 21h al local de l'SCI-Cat (c/ del Carme 95, baixos 2a).

Es projectaran els documentals finalitzats i se'n farà una breu presentació. A més, l'equip docent també farà una presentació sobre la seva tasca i el procés del curs.

Imprescindible inscripció prèvia al mail sci-cat@sci-cat.org

El mateix dia també tindrà lloc la inauguració de l'exposició sobre SERVAS, organització internacional que estimula l'intercanvi d'idees per ajudar a comprendre diferents cultures, tradicions i estils de vida, i promou la pau a través de mitjans no violents en tot el món.

Podeu veure més info sobre SERVAS a la seva web.

Espectacle de teatre infantil "T'estimo"
Per Mitjans  a: Sep 23, 2011 [12:16]  expira: Sep 22, 2012 [22:00]  (314453 lectures)
Us presentem un nou projecte didàctic que basa les seves produccions en l’educació, els valors positius universals, les tradicions del nostre país i la música. un dels resultats de la iniciativa és l'espectacle de teatre infantil "T'estimo" de la cia "Pitx, Potx i Mari Cuetes", que té com a tema principal la integració del poble gitano a Catalunya i com a objectiu la seva promoció a nivell escolar.

L'espectacle es presentarà a la programació de Viu el Teatre en el teatre Poliorama el proper mes de novembre i se'n farà una campanya escolar durant el curs 2011-2012.

Es tracta d'una proposta didàctica interessant per nens d'entre 2 i 8 anys. Es pot adaptar per format, durada i espai, segons les necessitats i possibilitats de cada centre.

Trobareu més informació a la pàgina web de la companya:
http://www.pitxpotximaricuetes.cat/
Magia para todos
Per Mitjans  a: Sep 22, 2011 [12:50]  expira: Sep 22, 2012 [22:00]  (248797 lectures)
MAGIA MAGIA - The App

Es oficial. ¡Estamos en la Apple Store!

Aprende a hacer magia con nosotros. Juegos fáciles y no tan fáciles. Algunos incluso los hacemos en nuestros espectáculos.

Ya podéis descargar las Apps de MAGIA MAGIA "Magia para todos" con más de 100 videos en tu iPhone o en tu iPad.

Sólo tienes que buscar "MAGIA MAGIA" y descargarlas.

Además tenemos una app GRATIS!

http://www.magiamagia.com/app

Edu & Flanagan!
MAGIA MAGIA - The Magic Company
http://www.magiamagia.com
[ant]  Pàgina: 2/18  [prop]
Idioma: ca
RSS Wiki rss Articles RSS Galeries d'imatges RSS Galeries d'arxius RSS Mapes